Mooi resultaat door studenten bouwkunde – begeleid vanuit mijn rol bij SPARK Makers Zone

1 februari 2022

Studenten van de Avans Hogeschool hebben de mogelijkheid gebruik te maken van bepaalde faciliteiten bij de SPARK Makers Zone. In mijn rol als ingehuurd begeleider bij SPARK ondersteun ik regelmatig studenten bij het maken van hun projecten, prototypes en maquettes. Zo ook vierdejaars studenten bouwkunde. De afgelopen weken heb ik een aantal van hen mogen bijstaan in het realiseren van een mooi resultaat.

Britt & Melle

”Bas heeft ons met veel enthousiasme en passie geholpen om onze maquette tot een succes te maken. Hij is een echte innoverende denker die ons een andere kijk heeft gegeven op het probleemoplossend denken. Erg belangrijk, omdat we tijdens het laseren, printen en lijmen van de maquette voor heel wat uitdagingen zijn komen te staan. Erg fijn vonden we dat hij altijd bereikbaar was voor vragen, maar vaak zelf al kwam kijken of het goed ging. We zijn meer dan blij met de begeleiding en het eindresultaat. Bas, bedankt!”

Mensen wegwijs maken in materialen en machines, kennis laten maken met nieuwe technieken en daarmee het overbrengen van kennis en kunde… dat is wat ik leuk vind!